Tuesday, August 5, 2008

bike1


Het laatste nieuws kijk hier voor: | Aanbiedingen |

Onze maandelijkse nieuwsbrief ontvangen? Klik hier en word lid!


Nieuw: De Top Bikes Nieuwsbrief! (Woensdag 2 April 2008)
logo

Sinds kort hebben wij voor onze klanten en geinteresseerden een maandelijkse nieuwsbrief waar wij u op de hoogte houden van de acties en ontwikkelingen in onze showroom. U vindt hierin ook leuke extra's en aanbiedingen en u kunt op de hoogte blijven van vernieuwingen in onze collectie. Meldt u zich nu aan!



Crankbrothers pedalen (Donderdag 13 Maart 2008)

Onze nieuwste aanwinst in de collectie zijn de Eggbeaters.. Deze zeer innovatieve pedalen van Crankbrothers zijn ideaal voor alle takken van de wieler- en mountainbikesport. Je 'klikt' deze altijd raak en het robuuste veersysteem zorgt ervoor dat je alle kracht veilig kwijt kan in de slanke met oog voor design ontworpen pedalen.. De kers op de taart voor een high end sportfiets...


Crankbrothers



Nu ook koopavond in de lente en zomermaanden! (Zondag 9 Maart 2008)
Top bikes

Vanaf heden zijn wij gestart met koopavonden, na jaren niet meer op donderdag open te zijn geweest hebben wij besloten om in de lente en zomermaanden weer geopend te zijn op donderdag tot 21:00. Wij merken dat hier veel animo voor is en hiermee willen wij u nog meer van dienst zijn. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten in onze showroom op de gezellige donderdagavond! wij doen dit van 1 maart tot 1 september..



Winnaar Trek Award 2007 (Maandag 4 Februari 2008)

Wij zijn trots op het feit dat Trek Europe ons heeft bekroond met de 'Outstanding Achievement Award 2007'. Door onze professionele manier van werken en de grote collectie die wij voeren hebben wij deze prijs in de wacht gesleept. Er zijn maar enkele zaken in de Benelux die dit hebben mogen ontvangen en dit is de beste motivatie die je als speciaalzaak kan krijgen. Ook in dit nieuwe jaar gaan wij nog harder werken om te bewijzen dat wij deze award echt verdienen en krijgt u het perfecte advies en de beste service die bij ieder model van Trek kan verwachten...



Trek in 2008 sponsor van Astana (Woensdag 15 Januari 2008)

2007 was het laatste jaar van de Discovery als sponsor en als ploeg, de behaalde successen in de afgelopen jaren op Trek waren uitzonderlijk te noemen. Om de succesformule te blijven handhaven is Trek sinds dit jaar officieel materiaalsponsor van de Astana wielerformatie. De komende jaren zullen de prachtige Madone racefietsen weer niet uit het peleton weg te denken zijn..



Nieuw: Shimano SPD schoenen in de collectie (Dinsdag 15 Januari 2008)

Sinds kort hebben wij onze kledingshop completer gemaakt met de toevoeging van een mooie collectie Shimano Race en Mountainbike schoenen. Zowel voor de dames als de heren. Binnenkort kunt u hier op de site meer informatie vinden en zullen wij de specificaties hiervan toevoegen. Een prachtige collectie in alle prijsklassen!



Collectie Trek 2008 al volop aanwezig !! (Woensdag 19 September 2007)

Op dit moment is onze showroom al volledig gevuld met de 2008 collectie van Trek. Kwaliteit en uiterlijke kenmerken zijn flink onder handen genomen en de collectie is completer dan ooit. De modernste nieuwe systemen en materialen zijn er op terug te vinden.Op dit moment zijn wij druk bezig de website helemaal up to date te krijgen. Dit zal in de komende weken voltooid zijn. U bent vanzelfsprekend altijd welkom in onze showroom om ze in het echt te bekijken en te berijden!


Oudere nieuwsitems vinden? | Nieuwsarchief |

Nationale FietsprojectenBedrijfsfietsen Nederland wij accepteren de nationale fietsbon | route | disclaimer | © 2008 Top Bikes Site Meter

No comments:

Custom Search